23 februar 2009

Stockholm

Da er Stockholms reisen vel overstått. Det skal sies at det ikke er helt det samme å reise med barn lenger, et barn som er snart 2 vel å merke. Aldri før har flyreisen vært så lang, eller korridorene på flyplassen så lange... Perfekt for en med mye "spring i benen"! Alt var i rute og vi hadde minimalt med tid til overs, så jeg tør ikke tenke tanken på forsinkelser. De siste tjue minuttene med flytoget var veldig lange.
Å gå på restaurant å spise 3 retters er nå en sagablott, lurer på hvor lenge vi må vente til hun klarer å sitte stille mer enn en halv hovedrett?
Men, kul hadde vi iallefall! Det ble tid til sjopping, vennebesøk og tur til gamle trakter. Det hadde skjedd litt av hvert i Aspudden, men portkoden var den samme ;-)

PS! E&M vi kommer snart igjen, det ble for lenge å vente til etter deres NZ-reise...
Gamle trakter...
Promenad i Vinterviken, i skikkelig vinter vær!
Kjekt å treffe kompisene igjen!! Her sammen med "ville V".
Flere som er interresert i pusslespill, Anna og E koste seg!











3 kommentarer:

  1. Jag blev nästan upprörd när jag såg att ni varit till sthlm när vi var borta, men sen såg jag att ni lovar att komma igen. Hoppas det blir snart!!!

    Tänk dig förresten flygresan fast betydligt längre... vi ångrar lite att vi inte tog en övernattning i Singapore iaf. Men det är som en förlossning, man överlever...

    SvarSlett
  2. Klart vi kommer tilbake og besøker dere!

    Jeg tør ikke tenke tanken på en flyreise som varer i 12 timer....

    SvarSlett
  3. Vilka fina bilder. Elliot tyckte verkligen det var kul med besök av Anna. De kände igen varandra, det var lite sött:)Vi uppskattade självfallet också besöket;)

    SvarSlett