01 februar 2009

Bake kake søte...

I dag har vært en skikkelig innedag og jeg har vært skikkelig husmor - og det på en søndag... Jeg har støvsugd hele huset, ryddet, vasket en maskin med "håndvask", bakt boller og lagd lammefrikase´ til middag - slå den!


Anna fikk plutselig feber i går, typ en time før vi skulle i bursdag til J. Den ville vi ikke gå glipp av så vi gikk alikevel, Trulta var ikke såå pjusk. Det ble en halv pølse, tre druer og en halv epledrikk, så var det bare å kaste inn håndkle. Hun var helt gåen stakkars da vi kom hjem og sovnet før kl. sju med 39 grader i feber... sov 13 timer og var pigg og glad igjen i dag! Litt feber, men det gav seg ut på dagen - takk og lov!


Vi bakte som sagt boller, dvs jeg bakte, Anna var mest opptatt av å spise rosinene, samt all snøen (mjølet) som hun fikk leke fritt med - helt til det begynte å "nøø" på gulvet...

1 kommentar:

  1. Du altså.. husmoremne av en annen verden!! Vi er fortsatt alene hjemme, mannen kommer i morgen. Nok en gang sneket oss middag på Torvastad.. Men først var vi på langtur i et fantastisk vær, tragisk at jeg glemte kamera.

    Godt at Anna er piggere i dag!

    Klem fra BigS

    SvarSlett